ONLINE BRAINTRAINING

Website Brain masters
Brain Masters Neurotracker

Om de hersenen elk gewenst moment meer uit te dagen bieden wij een online brain trainingsprogramma aan. Dit doen wij in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Neurotracker. Deze online NeurotrackerX braintraining is een ondersteunend, 3D softwareprogramma om cognitieve en visuele vaardigheden te verbeteren. Door middel van deze tool kun jij gemakkelijk op locatie en/of thuis aan de slag met het trainen van jouw brein! De software zal eerst een intake houden om jouw niveau te bepalen, daarna past het zich steeds hierop aan.

Brain Masters 3D Bril Neurotracker Braintraining

NEUROTRACKERX  X  BRAIN MASTERS

Specialisten van over de hele wereld gebruiken dit programma om prestaties van zowel perfect functionerende als laag functionerende mensen te verbeteren. De 3D oefeningen trainen jouw hersenen en versterken jouw mentale gezondheid. Allemaal zodat jij het uiterste uit jouw lichaam en hersenen kunt halen. Bij consistent gebruik kan al een vooruitgang geboekt worden met slecht 6 minuten training per dag! Het programma scherpt de werking van hersenen aan en traint ze net als iedere andere spier in je lichaam.

DE VOORDELEN VAN ONLINE BRAINTRAINING

Concentreer je gedurende een langere periode, zelfs als er afleiding aanwezig is.

Voel beweging door objecten om je heen te kunnen zien zonder je hoofd om te draaien.

Verwerk en analyseer nauwkeurig wat je ziet en onthoudt beter.

Verbeter je prestaties op het gebied van leessnelheid en functioneer beter gedurende de dag.

Verhoog je niveau van focus, begrip, concentratie en besluitvorming.

Een goed functionerend brein is de sleutel tot hoge prestaties en hogere energieniveaus.

Blijf alert en verhoog je reactievermogen.

Je kunt trainen in zowel 2D als 3D.

BELANGRIJKSTE HERSENFUNCTIES WAT BRAINTRAINING VERBETERD

Neurotracker Brain Masters

3D
TRAININGSOMGEVING

Dagelijks kijken we naar de wereld met onze 3D visie, om alles om ons heen te kunnen begrijpen. Om deze cognitieve systemen te verbeteren biedt deze software een unieke mogelijkheid hiertoe.

Neurotracker Brain Masters

SPEELT IN OP JOUW NIVEAU

De software past zich voortdurend aan. Dit om te meten wat jouw belastbaarheid is, zodat het altijd uitdagend genoeg zal blijven. Door het constant uitdagen van jouw hersenen worden jouw leervoordelen zo optimaal mogelijk.

Neurotracker Brain Masters

VERBREED JE GEZICHTSVELD

De braintraining traint het perifere gezichtsveld in een verbreedde 3D omgeving. De efficiënte en snelle verwerking van informatie, is wat getrainde Brain Masters van de rest onderscheidt.

.

Neurotracker Braintraining Brain Masters

MULTIPLE OBJECT TRACKING

Door meerdere objecten tegelijk te volgen, werkt je brein er hard aan om prioriteit te geven aan wat belangrijk is, terwijl het de afleidingen weg filtert. Hierdoor kunnen jouw hersenen makkelijker meerdere informatiestromen tegelijk verwerken.

Neurotracker Brain Masters

HET PROGRAMMA

Tijdens het trainen is het van belang zo min mogelijk afleiding in de omgeving te hebben. Zorg er dus voor dat je op een rustige en prikkelarme plek de training kunt uitvoeren. Ook is het fijn om het licht iets te dimmen en zo min mogelijk achtergrondgeluiden te hebben, zodat je je volledig kunt focussen op de breintraining. Elke sessie van NeurotrackerX duurt steeds maar 6 minuten, het is dus ook mogelijk om meerdere sessies met tussenpauzes te doen.

TRAINEN IN 3D

Een van de belangrijkste dingen wat NeurotrackerX een erg effectieve trainingstool maakt is de trainingsomgeving in 3D.  Ons brein gebruikt 3D visie om de wereld elke dag waar te nemen. Vandaar ook dat het trainen in een 3D omgeving van belang is om het toepasbaar te maken op ons dagelijks functioneren. Mocht dit toch te zwaar zijn kun je ervoor kiezen om in 2D de training te volgen.

Als deel van het Brain Masters trainingsprogramma dien je een 3D bril te gebruiken. Deze ontvang je nu tijdelijk gratis bij aankoop van een online braintraining.

TIJDELIJK INCLUSIEF GRATIS 3D BRIL!

WEBSHOP
3D Bril BrainMasters

Op onze locatie kun je ook met NeurotrackerX trainen in active 3D. Deze tool zetten wij graag in ter aanvulling op onze andere offline trainingsapparatuur.

MAAK EEN AFSPRAAK

JOUW TRAINING

Om een goed inzicht van jouw huidige niveau te krijgen begint het programma altijd met een intake van drie sessies. Hierbij worden je hersenen uitgedaagd tot het hoogst haalbare niveau. Je zult aan het begin merken dat het wat lastig en zwaar kan zijn voor je lichaam. Maar naar mate je meer en langer traint zal dit steeds gemakkelijker gaan.

Je krijgt 2, 3 of 4 (aangepast aan jouw niveau) opgelichte ballen te zien, zoals in de voorbeeld video hiernaast. Deze dien je gedurende 4-8 seconden te volgen totdat ze stoppen. Vervolgens moet je de gevolgde ballen aangeven door middel van de nummers op de ballen. Dit herhaalt zich steeds 20 keer per sessie.

VOORTGANG

In jouw persoonlijke dashboard wordt bijgehouden welke scores jij hebt behaald per sessie. Zo kun je gemakkelijk jouw voortgang zien. Na afloop van een sessie worden de gemiddelde van de snelheid en scores genomen, deze zijn vervolgens te zien in jouw persoonlijke dashboard. Deze statistieken vertegenwoordigen een combinatie van aandacht, werkgeheugen, snelheid en informatieverwerking.

Scores kunnen afwisselend zijn door verschillende factoren, waaronder slaap, stress, motivatie, vermoeidheid, fysieke activiteit en het tijdstip waarop je traint. Wees dus vooral niet ontmoedigt als je een dag wat minder scoort.

Braintraining Brain Master Neurotracker

SPECIFICATIES

Neurotracker Brain Masters

Om het programma goed te kunnen laten functioneren, is het van belang dat jouw computer tenminste onderstaande specificaties heeft.

CPU: Intel Core i5 (3GHz)
RAM: 8GB
OS: Windows 8.1 or 10, MacOS 10.13 High Sierra or higher

Beeldschermen van 15 inch of groter zijn hierbij aan te raden.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM UIT TE BLINKEN IN JOUW VAKGEBIED?

GEZONDHEID

EDUCATIE

SPORTERS

MILITAIREN EN POLITIE

Brain Masters Vliegtuig Luchtvaart

LUCHTVAART

Brain Masters Technologie computer

HANDELAREN & BUSINESS

Brain Masters Esports

ESPORTS

Online BrainTraining

Bestel hier gemakkelijk en snel onze braintraining.