TRAINING OP LOCATIE

Brain Masters 3D Bril Neurotracker Braintraining
Senaptec Brain masters
Senaptec board Brain Masters

Bij Brain Masters maken wij gebruik van verschillende wetenschappelijk onderbouwde trainingsapparatuur. Doordat iedere individu anders is, is ook elk trainingsschema anders. Het ene trainingssysteem zal dus meer aansluiten bij jou wensen en behoeften als het andere. Dit wordt per persoon bekeken tijdens de intake op onze locatie.

Fitlight Training Brain Masters

FITLIGHT

De Fitlight trainer is een trainingssysteem die jou uitdaagt op het gebied van snelheid en jouw cognitieve vermogen. Dit met als doel jouw prestaties te verbeteren. Dit systeem is uitermate geschikt voor sporters, de gezondheidszorg en om tactische prestaties te verbeteren. Wij zetten dit onder andere in om je lichaam en geest te versterken en om jouw reactievermogen te verbeteren.

Door de vele mogelijkheden binnen het programma zijn wij in staat om een op maat gemaakt trainingsprogramma voor jou samen te stellen. Het Fitlight trainingssysteem zetten wij zowel in als individuele trainingsmogelijkheid, als in combinatie met onze andere trainingsapparatuur.

Verhoogde neuroplasticiteit

Verbeterde fijne motoriek en coördinatievermogen

Meer uithoudingsvermogen

Beweging en mobiliteit

Cognitie (mentale activiteit en het kennisverwerkingsproces)

Betere visuele verwerking

Senaptec training locatie brainmasters

SENAPTEC

Het Senaptec Sensory Station is een sensorisch evaluatie- en trainingsstation dat 10 visuele en sensomotorische vaardigheden evalueert en traint. Aan het begin van ons brain trainingsprogramma voeren we een evaluatie uit waaruit blijkt wat iemands sterke en zwakke punten zijn. Vervolgens kunnen we zo een programma samenstellen om de sensorische prestaties te verbeteren; zowel met training op het Senaptec Sensory Station als met andere cognitieve trainingsmethodes.

Daarnaast hebben we op onze locatie Senaptec Strobes en Senaptec Quad Strobes waarmee we de moeilijkheidsgraad van trainingen kunnen verhogen.

Brain Masters Locatie Brein Training Visitekaartje
Senaptec intake Brain Masters
Fitlight trainer Brain Masters
Neurotracker Brain Masters

NEUROTRACKER

Naast dat wij NeurotrackerX inzetten als online braintrainingsprogramma. Zetten wij het ook in op onze locatie. Hier maken wij het programma (mits je dit aan kunt natuurlijk) extra uitdagend door middel van de active 3D techniek. NeurotrackerX is een programma dat wij in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Neurotracker succesvol in kunnen zetten. Het is een ondersteunend, 3D softwareprogramma om cognitieve en visuele vaardigheden te verbeteren. Door middel van deze tool kun jij gemakkelijk op locatie en/of thuis aan de slag met het trainen van jouw brein!

Specialisten van over de hele wereld gebruiken dit programma om prestaties van zowel perfect functionerende als laag functionerende mensen te verbeteren. De 3D oefeningen trainen jouw hersenen en versterken jouw mentale gezondheid. Allemaal zodat jij het uiterste uit jouw lichaam en hersenen kunt halen.

Op onze locatie kun je ook met NeurotrackerX trainen in active 3D. Deze tool zetten wij graag in ter aanvulling op onze andere offline trainingsapparatuur.

Wil jij alvast de online NeurotrackerX braintraining bestellen? Dat kan via onze webshop!

ONZE Partners

Fitlight Brain Masters
Senaptec Brain Masters
Brain Masters Neurotracker
Vitakruid Brain Masters

TARIEVEN

MELD JE AAN VOOR DE BRAIN MASTERS NIEUWSBRIEF!

Online BrainTraining

Naast training op onze locatie, is het nu ook mogelijk om vanaf thuis te trainen. Door meer trainingsherhalingen, bereik je nóg sneller resultaat!