Onze braintraining is een ideale manier om een groot aantal mentale en visuele vaardigheden omtrent jouw gezondheid te verbeteren. Om dadelijk het maximale uit jezelf en jouw hersenen te kunnen halen, is het dus van belang jouw brein uit te blijven dagen. Vanaf nu is dit mogelijk, door middel van wetenschappelijk ontwikkelde apparatuur. Bovendien is het een leuke en snelle manier van trainen, waardoor je het maximale uit jezelf kunt halen.

Het trainen hiervoor is mogelijk met zowel onze online training voor thuis, als met onze training op locatie. Daarnaast is een combinatie van online en offline trainen natuurlijk ook mogelijk. Dit is zelfs aan te raden voor nog meer resultaat.

De breintrainingsprogramma’s kunnen een bijdrage leveren aan het verbeteren van diverse symptomen behorend bij bepaalde aandoeningen. Bij veel (tijdelijke) neuro-plastische aandoeningen is er sprake van concentratieproblemen en het verlies van overzicht. Dit in combinatie met andere symptomen kan voor veel stressvolle situaties zorgen. Een tool om weer meer overzicht, focus en grip te kunnen krijgen op jouw leven is onze braintraining. Hierbij worden jouw visuele en cognitieve vaardigheden getraind, wat voor vermindering van klachten kan zorgen.

SUPER FIT

Natuurlijk zijn deze braintrainingen ook geschikt als jij al super gezond en fit bent. Jij kunt ook dan trainen naar een nog betere versie van jezelf! Om zo het optimale uit jouw hersenen te kunnen halen, zowel in het dagelijks leven als op de werkvloer.

Webshop

VOOR WELKE DOELGROEP IS DE BREINTRAINING O.A. BEDOELD?

  • Burn-out
  • ADHD/ADD
  • Hersenschuddingen / Postcommotioneel Syndroom
  • Mentaal fit blijven op oudere leeftijd
Brain masters Gezondheid

POSTCOMMOTIONEEL SYNDROOM

Er zijn verschillende heftige gebeurtenissen die ons leven totaal kunnen veranderen. Door een ongeluk of een hersenschudding kunnen jouw hersenen totaal ontregelen. De visuele- en cognitieve problemen en ongemakken die ontstaan door deze gebeurtenissen, kunnen van grote invloed zijn op jouw leven.

Bij licht traumatisch hersenletsel als het Postcommotioneel Syndroom spreken we van hersenschuddingsklachten die langer aanhouden dan drie maanden. Dit syndroom kan een aantal maanden tot zelfs jaren aanhouden. Met als gevolg dat werken of studeren heel veel moeite kost en bijna onmogelijk wordt. Ook het onderhouden van sociale contacten kost vaak teveel energie en zorgt voor veel onrust.

SLAAPPROBLEMEN

Ben jij vaak rusteloos? Slaap je onrustig? Maak je vrijwel nooit lange nachten? En heb je alles al geprobeerd voor een goede nachtrust? Dan kan Brain Masters je misschien wel helpen. Onze trainingen kunnen er voor zorgen dat er in jouw hersenen meer rust gecreëerd wordt. Hierdoor kun jij rustiger in slaap komen en beland je in een diepere slaap. Wel is het hierbij van belang dat je ook een vast slaapritme creëert. Hoe fijn zou het zijn om voortaan weer uitgerust wakker te worden!

BURN-OUT

Heb jij op dit moment te maken met een burn-out of ben je overspannen? Kun je geen rust meer vinden en weet je niet meer hoe je je leven weer op moet pakken? Je bent als het ware figuurlijk helemaal opgebrand en emotioneel uitgeput.

Een burn-out ontstaat als gevolg van langdurige overbelasting en stress. Oftewel je hebt een te lange tijd teveel van jezelf gevraagd. Deze stress kan ontstaan door verschillende factoren of door een combinatie hiervan. Met diverse lichamelijke en psychische klachten als gevolg. Deze klachten zorgen ervoor dat dagelijkse bezigheden moeilijk uitvoerbaar worden. Of in sommige gevallen zelfs onuitvoerbaar.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

De Brain Masters training kan helpen bij het opheffen van blokkades die jouw cognitief en visueel vermogen belasten. Hierdoor kun jij jouw eigen herstelproces bevorderen en verbeteren. Wanneer je een nieuw niveau van mentale focus en helderheid hebt bereikt, worden taken die eerst onhaalbaar en moeilijk leken opeens weer leuk. Doordat er nieuwe verbindingen aangemaakt worden in de hersenen tijdens de breintrainingen, zullen hierna activiteiten natuurlijker aan gaan voelen en in jouw onderbewuste systeem terecht komen.

Brain Masters Skelet Leerprestaties

VOLGENS DE WETENSCHAP

Deze braintraining kan in de loop van de tijd de cognitieve functies aanzienlijk verbeteren. Ook stimuleert het jouw hersengolfactiviteit met aanhoudend positief effect op je gezondheid. Door je hersenen op hogere frequentie te laten werken, worden je hersenen uitgedaagd om actiever te zijn. Dit wordt ook wel geassocieerd met verhoogde neuroplasticiteit. Oftewel jouw hersenen gaan zich in een actievere toestand bevinden en verbeteren je algehele mentale vermogen.

ONLINE brainTRAINING

Onze braintraining is een gebruiksvriendelijke online tool zowel voor kinderen als volwassenen. Door slechts twee tot drie sessies van 6 minuten per week, kun je al aanzienlijke vooruitgang merken. Naast dat het natuurlijk makkelijk te integreren is in jouw dag, is het ook gewoon leuk om te doen! En het is ook nog eens in 3D! Zodra je verbetering voelt, zal je bovendien de lat steeds hoger gaan leggen. Hierdoor zullen jouw hersenen steeds optimaler gaan presteren. Vervolgens kun je naast de online training nog meer uitdaging creëren, door tevens te komen trainen op onze fysieke trainingslocatie.

Ben jij geïnteresseerd in onze breintrainingen?
Bekijk dan de online trainingen in onze webshop! Of wil je toch liever bij ons op de locatie komen trainen? Neem dan contact met ons op via info@brainmasters.nl of ons contactformulier.

CONTACT

Online BrainTraining

Naast training op onze locatie, is het nu ook mogelijk om vanaf thuis te trainen. Door meer trainingsherhalingen, bereik je nóg sneller resultaat!