Brain Masters Unsplash voetbal

Voetbal

Voetbal vereist dat spelers op meerdere vlakken tegelijk presteren. Spelers moeten snelle en slimme beslissingen nemen terwijl ze constant moeten scannen wat er om hun heen gebeurt. Dit om speloverzicht te behouden. De beste middenvelders in de wereld worden daarom bijvoorbeeld ook gewaardeerd om hun vaardigheid in “het lezen van het spel”. Met onze brain training verbeter je onder andere je focus, oog/voet coördinatie, gezichtsscherpte en multitasking. Deze verbeterde vaardigheden kunnen uiteindelijk de doorslag geven in balverlies en -bezit, of zelfs het verschil maken in winnen of verliezen!

Verbeter jouw voetbal skills

Hockey

Hockey is een snelle en visueel veeleisende sport, waarbij de spelers uitgedaagd worden om constant beslissingen te maken. Doordat spelers constant geconcentreerd en bewust moeten zijn van hun omgeving, is een scherpe focus vereist om optimaal te presteren. Onze brain training zorgt voor een verbeterde focus, alsook meer overzicht en statische- & dynamische gezichtsscherpte. Dit zorgt ervoor dat je uiteindelijk beter kunt presteren dan je tegenstanders, wat het verschil tussen winnen en verliezen kan betekenen.

Verbeter jouw hockey skills
Brain Masters Unsplash hockey
Brain Masters Basketball

Basketbal

Basketbal is een multidimensionale, snelle en visueel veeleisende sport. Spelers worden voortdurend uitgedaagd om met hoge snelheden te bewegen en door verdedigers te navigeren. Dit terwijl ze constant het veld moeten scannen om vrije teamgenoten te vinden. Om vervolgens met precisie op de basket te schieten. Door middel van onze brein training kunnen deze vaardigheden getraind worden, waardoor basketballers een voorsprong kunnen behalen op hun tegenstanders.

Verbeter jouw Basketbal skills

Tennis

Tennis is een snel spel dat van de spelers vereist dat ze een uitstekend ruimtelijk inzicht hebben. Daarnaast moeten ze tevens de spin van een snel bewegende bal kunnen lezen. Spelers worden voortdurend uitgedaagd om de bal op hoge snelheid te volgen en aan de rand van een lijn te plaatsen. Tennis spelers hebben daarom bepaalde vaardigheden hard nodig, zoals: goede focus, hand-oogcoördinatie en gezichtsscherpte. Onze breintraining kan een positief effect hebben op het verbeteren van bovenstaande vaardigheden.

Verbeter jouw tennis skills
Brain Masters Unplash Tennis

Online BrainTraining

Naast training op onze locatie, is het nu ook mogelijk om vanaf thuis te trainen. Door meer trainingsherhalingen, bereik je nóg sneller resultaat!