Onze braintraining is een ideale manier om een groot aantal mentale vaardigheden omtrent leren te verbeteren. Om dadelijk het maximale uit jezelf en jouw hersenen te kunnen halen, is het dus van belang jouw brein uit te blijven dagen. Vanaf nu is dit mogelijk, door middel van onze speciaal ontwikkelde apparatuur. Bovendien is het een leuke en snelle manier van trainen, waardoor je het maximale uit jezelf en jouw leerprestaties kunt halen.

 

We hebben een programma samengesteld voor zowel kinderen als volwassen met leer- en lees problemen. Tevens is deze geschikt voor mensen die hun academisch vermogen en leerprestaties nog meer willen verbeteren. Het trainen hiervoor is mogelijk met zowel onze online training voor thuis, als met onze training op locatie. Daarnaast zal een combinatie van online en offline trainen natuurlijk voor een nog positiever resultaat kunnen zorgen.

Webshop

VOOR WELKE DOELGROEP IS DE BREINTRAINING O.A. BEDOELD?

  • ADHD
  • ADD
  • Dyslexie
  • Dyscalculie
  • Leer- en leesproblemen
Brain Masters Leerprestaties

WAT KAN IK VERWACHTEN?

De Brain Masters leerprestatie training kan helpen bij het opheffen van blokkades die de intellectuele ontwikkeling verstoren. Hierdoor kun jij jouw eigen leerproces bevorderen en verbeteren. Wanneer je een nieuw niveau van mentale focus en helderheid hebt bereikt, worden taken die eerst onhaalbaar en moeilijk leken opeens weer leuk. Doordat er nieuwe verbindingen aangemaakt worden in de hersenen tijdens de breintrainingen, zullen hierna activiteiten natuurlijker aan gaan voelen en in jouw onderbewuste systeem terecht komen.

Brain Masters Skelet Leerprestaties

VOLGENS DE WETENSCHAP

Leerproblemen ontstaan doordat er constante aandachtstekorten, slecht uitvoerend vermogen, vertraagde verwerkingssnelheid en te weinig werkgeheugen is. Echter zijn deze vaardigheden wel allemaal nodig voor een optimaal leerproces. In Amerika zijn er bovendien meerdere studies gedaan met kinderen/volwassenen van over de hele wereld. Deze personen hadden tenslotte erg uiteenlopende leerproblemen. Hierdoor kon er een uitgebreid onderzoek plaatsvinden. Door middel van breintraining zijn toch, in de loop van de tijd, hun leerprestaties sterk verbeterd. Daarnaast laten de proefpersonen grote sprongen vooruit zien op het gebied van aandachtstekorten.

ONLINE BRAINTRAINING

Onze braintraining is een gebruiksvriendelijke online tool zowel voor kinderen als volwassenen. Door slechts twee tot drie sessies van 6 minuten per week, kun je al aanzienlijke vooruitgang merken. Naast dat het natuurlijk makkelijk te integreren is in jouw dag, is het ook gewoon leuk om te doen! En het is ook nog eens in 3D! Zodra je verbetering voelt, zal je bovendien de lat steeds hoger gaan leggen. Hierdoor zullen jouw hersenen steeds optimaler gaan presteren. Vervolgens kun je naast de online training nog meer uitdaging creëren, door tevens te komen trainen op onze fysieke trainingslocatie.

Ben jij geïnteresseerd in onze breintrainingen?
Bekijk dan de online trainingen in onze webshop! Of wil je toch liever bij ons op de locatie komen trainen? Neem dan contact met ons op via info@brainmasters.nl of ons contactformulier.

CONTACT

Online BrainTraining

Naast training op onze locatie, is het nu ook mogelijk om vanaf thuis te trainen. Door meer trainingsherhalingen, bereik je nóg sneller resultaat!