OVER BRAIN MASTERS

Brain Masters Over ons breintraining Post Commotioneel Syndroom

OVER ONS

Een aantal jaren geleden heb ik na een ongeluk als gevolg van een hersenschudding een vorm van niet aangeboren hersenletsel (NAH) opgelopen. Er was weinig over mogelijke behandelmethoden bekend in Nederland, terwijl er wel erg veel behoefte naar is. Hierdoor heb ik een team om me heen verzameld en zijn we ons de afgelopen jaren zelf gaan verdiepen in het brein, neurowetenschap en mogelijkheden om het brein sterker te maken d.m.v. cognitieve & neuro-visuele trainingen. Deze trainingen en onderzoek, in combinatie met de juiste voeding en supplementen heeft er gelukkig voor gezorgd dat mijn brein weer in balans is.

Om deze cognitieve trainingen ook mogelijk te maken voor anderen in Nederland zijn we het bedrijf “Brain Masters” gestart. Hierbij focussen we ons op het uitdagen en trainen van het cognitief vermogen. We hebben veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden hierin en hebben uiteindelijk partners uit de Verenigde Staten gevonden die hiervoor de juiste tools bieden. Deze partners hebben ons getraind en hebben nauw contact met ons. De trainingen bieden we zowel online alsook fysiek op onze locatie aan.

Positieve effecten die behaald kunnen worden door brain training zijn o.a. een beter (werk)geheugen, sneller beslissingsvermogen, verhoogde alertheid, hogere verwerkingssnelheid en een rustiger brein. Onze brain trainingen hebben daarnaast ook positieve effecten gehad op mensen met een burn-out, stressproblemen, slaapproblemen, ADHD en meer.

Onze brain training is echter niet alleen effectief voor mensen met gezondheidsproblemen, maar is nog effectiever gebleken voor gezonde mensen. Deze trainingen worden dan ook wereldwijd gebruikt door top-atleten in meerdere sporten waaronder prof-voetbalclubs als Manchester United en Juventus. Maar ook voor militairen, politie en bepaalde functies in het bedrijfsleven kunnen deze trainingen zeer effectief zijn.

Shirley 

Mede-oprichter en -eigenaar

Onze missie is om cognitieve trainingen toegankelijk te maken voor iedereen, om het maximale uit je brein te kunnen halen.

Onze Locatie

 

Ons mooie kantoor en trainingslocatie bevind zich in het mooie Roelofarendsveen. Doordat onze locatie zich naast de A4 bevindt is het gemakkelijk te bereiken voor iedereen.

Voor onze breintraining maken wij gebruik van de meest geavanceerde en modernste wetenschappelijk onderbouwde trainingsapparatuur. Met als doel dat jij het maximale uit jezelf en jouw hersenen kunt halen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Brain Masters Locatie Brein Training Visitekaartje
Brain Masters 3D Bril Neurotracker Braintraining
Brain Masters Locatie Brein Training
Brain Masters Locatie Brein Training
Senaptec board Brain Masters
Senaptec training locatie brainmasters
Fitlight trainer Brain Masters

ONZE Partners

Fitlight Brain Masters
Senaptec Brain Masters
Brain Masters Neurotracker
Vitakruid Brain Masters

MELD JE AAN VOOR DE BRAIN MASTERS NIEUWSBRIEF!

Online BrainTraining

Naast training op onze locatie, is het nu ook mogelijk om vanaf thuis te trainen. Door meer trainingsherhalingen, bereik je nóg sneller resultaat!