De combinatie bloemkool paprika had je waarschijnlijk zelf nooit bedacht. Maar geloof ons het is super lekker (en erg makkelijk en snel)!
Dit heb je nodig
- 1 Bloemkool
- 2 (rode) paprika’s
- 1 liter water
- Peper
- 1 Bouillon blokje
- Mespunt gerookte paprika poeder (zoet) (bijv. van La Chinata)
Zo maak je het
- Maak de bloemkool en paprika’s schoon en snijd ze in grove stukken.
- Doe de gesneden bloemkool en paprika in een grote pan. Voeg hierbij het bouillon blokje, de peper, gerookte paprika poeder en het water toe.
- Kook het tot het gaar is (ongeveer 20 minuten).
- Pureer de soep met een staafmixer fijn.
- Zet een grote zeef op een andere pan en zeef voorzichtig de soep hier doorheen.
- Kook de soep vervolgens in nog een paar minuten extra warm.
Eet Smakelijk!
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze blogpost stuur ons vooral een e-mail.
MEER RECEPTEN BEKIJKEN?