PIZZA!! En nog gezond ook? Jazeker! Deze courgette bodem bestaat namelijk voor 34% uit courgette, je pakt dus gelijk die extra groenten mee.
Dit heb je nodig
- 2 Magioni Courgette Pizzabodems
- 1 bakje Philadelphia bieslook
- 100 gram Zalmsnippers
- 1 Aubergine
- 10 Cherry tomaten
- Walnoten ongebrand
- Peper
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Bak de bodem voor 3/4 minuten.
- Snij de aubergine in plakken en gril ze één voor één in een grillpan (mag ook een andere pan zijn).
- Snij de cherry tomaten doormidden.
- Bestrijk de pizzabodem met de Philadelphia (een dun laagje).
- Bekleed vervolgens de bodem met de aubergine plakken, zalmsnippers, tomaten & walnoten.
- Doe er vervolgens nog wat peper overheen.
- Bak de pizza af in 10 minuten.
Eet Smakelijk!
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze blogpost stuur ons vooral een e-mail.