EI WRAPS

Dit overheerlijke ei wraps recept is lekker, gezond en ook nog eens super gemakkelijk te maken. De ei wraps kunnen gegeten worden als lunch, diner en zelfs tijdens het ontbijt.

Dit heb je nodig

Dit recept is voor 1 ei wrap, wil je meer wraps maken? Vermenigvuldig dan de ingrediënten met het aantal personen.

Ingrediënten ei wraps:

  • 1 grote Wortel (of volkoren) wrap
  • 1/2 Avocado
  • 1 tl Zure room
  • Rucola
  • 1 Gekookt ei
  • 2 kleine/middelgrote Tomaten
  • Geraspte kaas
  • Peper (naar smaak)
  • Zout (naar smaak)

Zo maak je het

  1. Leg één wrap op een bord en snij vanuit het midden naar de zijkant, zodat je de wrap straks gemakkelijk kunt vouwen.
  2. Snijd de tomaten in dunne plakken en beleg de eerste kwart van de wrap met de tomatenplakjes.
  3. Prak de avocado fijn en mix dit met de zure room. Smeer de tweede kwart in met dit avocado mengsel. Strooi er vervolgens wat geraspte kaas overheen.
  4. Snij het gekookte ei fijn en beleg dit op de derde kwart van de wrap. Strooi hier overheen wat zout en peper.
  5. Beleg vervolgens de laatste kwart met een handje rucola.
  6. Vouw nu voorzichtig kwart voor kwart de wrap op.
  7. Leg de wrap onder een grill, totdat de wrap goudbruin is.
  8. Snijd de wrap doormidden, zodat je de wrap gemakkelijker kunt eten.

Jouw gezonde ei wraps zijn nu klaar om van te genieten!

Video

De video van dit recept is terug te vinden op onze Instagram en TikTok pagina’s.

Bewaaradvies:

Toch nog wat over? Bewaar de ingrediënten in aparte afgesloten bakjes. Dit kun je 2 dagen bewaren in de koelkast. Heb je ook nog wraps over? Deze kun je het beste zonder ingrediënten en ongebakken bewaren in een afgesloten bak in de koelkast.

Eet smakelijk!

 

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit recept? Stuur ons een e-mail.

MEER RECEPTEN BEKIJKEN?